Jdi na obsah Jdi na menu

Kontakt

Předseda ZKO Jílové u Držkova

Karel Špelina    

gsm: 608 258 413

E-mail : zkojilove@seznam.cz,

 GPS: N 50°40´16,7´´; E 015°18´11,3´´

 

Kudy tudy :

    Na naše cvičiště vedou v podstatě 2 trasy, obě dostupné ze silnice I/65, též označované jako E 65, vedoucí mezi Železným Brodem a Tanvaldem. Vlastní výchozí bod je na křižovatce mezi obcemi Loužnice a Držkov. Z této silnice vede odbočka vedoucí na Jílové a Vlastiboř. Další odbočka na Vlastiboř následuje cca  20 metrů po sjezdu z hlavní silnice vlevo, rovně je možno pokračovat na Jílové.

Trasa č. 1 : Po odbočení z hlavní silnice po cca 20 metrech odbočit vlevo, značeno Vlastiboř, Bozkov. Na první křižovatce po ujetí cca 1 km odbočit vpravo na Vlastiboř. Pozor, křižovatku projíždějte se zvýšenou opatrností, je tam "esíčko", které je poněkud... no.. Za křižovatkou se po pravé ruce rozkládá velká pastvina, na jejímž konci odbočuje asfaltka - ještě před obcí- vpravo. Před odbočkou je oplocený pozemek s maringotkou a stany. Dále již není kam odbočit a tato cesta vás zavede ke cvičišti.

Trasa č. 2 : Po odbočení z hlavní silnice pokračujte rovně, značeno Jílové. V obci pokračujte okolo hospody esíčkem ke křižovatce, kde odbočíte vlevo dolů, směr Vlastiboř. Dále pojedete okolo obchodu  a u posledního domu po levé straně  (U Medků) zahněte vlevo nahoru. Na horizontu opět vlevo a jste u cvičiště. Pozor, u Medků se na cestě zdržují děti, proto prosíme o spíše pomalé tempo !!

Trasa č. 3 : ZRUŠENA, PŘÍSTUP PŘES AREÁL FARMY JIŽ NENÍ MOŽNÝ 

 

 

p1010733.jpg